De Vapormax Plus is net geland met een herfstklare upgrade

De warme dagen van de zomer worden snel vervangen door de koele kilte van de herfst. Het is tijd dat je die lichtgewicht flyknit fitness -instructeurs hebt veranderd voor iets een beetje een stuk robuuster. Gelukkig heeft Nike je bedekt met hun nieuwste iteratie van de prominente Vapormax Plus.

Deze stijl verschijnt met een gestructureerde mesh-bovenwerk dat niet alleen goed aanvoelt, maar biedt echter een trendy look voor deze sole-swapped sneaker. Nu aangeboden bij Nike UK, is dit misschien uw nieuwe voorkeursfitnessinstructeur voor het winterseizoen.

Het bovenste lijkt bijna een wollen materiaal te functioneren, maar het is echt veel veelkleurig. Dat gezegd hebbende, de Vapormax Plus ‘Gray Orange’ ziet er enigszins veel meer verfijnd uit dan anderen in het bereik.

Dat gestructureerde materiaal is nog steeds bekleed met neopreen voor extra beveiliging en een synthetische kooi brengt die 90S -invloed op het uiterlijk.

Bursts of Dynamic Orange bieden precies de ideale hoeveelheid kleur om de grijze luchten van de herfst te contrasteren. De look is goed voltooid met traditionele Nike TN -branding langs de hiel en gestempeld tot de tong.

Net geĆÆntroduceerd in Nike UK, worden alle maten nu aangeboden voor de Nike Air Vapormax Plus ‘Gray Team Orange’. Bekijk hier veel meer van de meest recente stijlen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *