De Nike Air Force 1 Jewel “Chicago” is nu slechts £ 70 bij nakomelingen!

Als u eerder dit jaar de Nike Air Force 1 Jewel “Chicago” niet heeft gecopteerd, dan heb je geen excuus meer. Alleen voor een beperkte tijd is de gewilde AF1 nu slechts £ 70 bij Offspring, dus krijg nu een paar het beste voordat het te laat is!

£ 115,00 £ 70,00 in de verzending

Koop nu

Met een premium zwart lederen bovenwerk, “University Red” Pinstripe Detailing maakt het verstandig rond de Air Force 1 voor een contrast dat zeker de koppen zal draaien. Een scheutje ponyhaar komt aan bij de hiel waar je ook “Chicago” branding vindt, en een metalen goud Dubrae siert het veterstelsel voor een glamoureuze look.

Dikke touwveters binden alles aan elkaar, en om het allemaal af te ronden, schiet dikke juwelen Nike Swooshes over de zijpanelen van de zij- en media’s, vervagen van wit naar rood op een subtiele maar opvallende manier.

£ 115,00 £ 70,00 in de verzending

Koop nu

Nu verkrijgbaar bij nakomelingen, je wilt zeker de Nike Air Force 1 Jewel “Chicago” niet missen voor slechts £ 70, dus zorg ervoor dat je nu je maat krijgt terwijl het nog steeds zit! Laat het ons weten als je erin geslaagd bent om te coping, en in gerelateerd nieuws, de Kith X Nike Air Force 1 “New York City” is net opgedoken in een alternatieve kleur!

£ 115,00 £ 70,00 in de verzending

Koop nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *