De Angel Chen X Adidas -collectie zal binnenkort introduceren

na het maken van golven in het recente volgende in mode -tv -programma, Up en komende ontwerper Angel Chen heeft de mogelijkheid gekregen om in nauwe samenwerking met Adidas Originals te werken aan Produceer de Adidas X Angel Chen Collection. Bekende silhouetten aankleden in dynamische kleuren, het lijkt zowel een banger als met de zomer om de hoek om de hoek te hebben, we kijken hier zeker naar uit!

Afbeelding door adidas
Een grote verscheidenheid aan silhouetten staat over de capsule, met twee versies van de immer populaire Ozweego die als opvallende paren dient. De Magmur, Kiellor en de Smooth All worden allemaal ook gebruikt als blanco canvas, wat zorgt voor een uitstekende selectie van ontwerpen voor een eerste medewerker.

Zowel heldere en dynamische kleuren lijken de constante stijl hier te zijn, waarbij de Ozweego’s een verduisterde colorway geaccentueerd met neon-aanrakingen, evenals een geheel gele editie die zorgt voor een nog veel meer opvallende variant.

Afbeelding door adidas
Als je je ogen hebt gericht op elk type van de paren uit de komende Angel Chen X Adidas Originals Collection, is het geweldige nieuws dat ze allemaal deze maand afnemen – dus blijf het beste hier bij de enige provider als We zullen u updaten met verkopersinformatie zoals deze wordt onthuld! Inspecteer ondertussen deze wild ogende Adidas Saint Florent’s!

Afbeelding door adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *