Patta X Sebago Link Up voor een trans-Atlantic Collaboration

Onnodig te zeggen dat het een paar weken voor Patta is geweest. Na een vlaag van samenwerkingen, waaronder Peter Angelo Simon’s Muhammed Ali Capsule, een tweede voor C.P-bedrijf en een Gaza Relief Fundraiser Tee, is het merk terug met nog een link van trans-Atlantische proporties. Patta X Sebago werkt samen voor twee kenmerkende stukken, waaronder een Sebago Ranger -laars en een Sebago -zeiljasje, klaar om ons deze zomer trendy te houden.

Voor de niet-ingewijden is Sebago een in Amerika in Michigan gevestigd bedrijf dat een verscheidenheid aan luxe varen- en dekschoenen produceert. Begonnen in 1946, heeft het merk de afgelopen jaren enigszins een revival gezien, deels vanwege hun samenwerkingen met ingezette kledingstukken en universele werken.

Afbeelding door Patta
Het basisgedeelte van de collectie is de Ranger Midtop -laarzen die in zowel oranje als blauwe tinten aankomen. Ze hebben allebei voorzien van Onice Soft Leather Upters en een rubbercommando -zool, voor maximaal comfort en stijl. Om de laarzen te begeleiden, is een herinterpretatie van het klassieke Sebago -zeiljas opnieuw ontworpen door Patta. Volgens drie technische lagen is deze jas geproduceerd met volledige waterdichting en winddicht om maximaal comfort te garanderen, ongeacht de omstandigheden.

De Patta X Sebago -collectie is ingesteld op 5 juni en zal beschikbaar zijn op de webwinkel van Patta. Laat het ons weten als u erin slaagt om te gaan! In ander nieuws, ontdek de geweldige buitenleven in stijl met de Summer 21 -collectie van Nike ACG.

Afbeelding door Patta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *