Hoe u een overwinning kunt behalen op de BBC X Pharrell X Adidas NMD Hu ‘Blue Plaid’

Nadat u in januari een eerste blik terugkreeg, is de BBC X Pharrell X Adidas NMD Hu ‘Blue Plaid’ eindelijk hier! Ongetwijfeld een van de meest speciale NMD -kleuren voor menselijk ras tot nu toe, dit markeert de vierde miljardair Kids Club Collab, gezien het feit dat de zeer gewenste ‘suikerspin’ -release van 2017.

Met een blauw en zwart ‘digijack’ -patroon in zijn primeknit -bovenste, “hart” en “mind” -tekst is geborduurd over de vamps, overeenkomend met de normale esthetiek van skateboard P die we allemaal kennen en waar we van houden. Naar verwachting een behoorlijk harde agent, zo kunt u hier een overwinning behalen wanneer deze dalen op donderdag 2 mei om 23.00 uur in Adidas UK!

Volg ons op Twitter

Als u een W wilt garanderen voor de BBC X Pharrell X Adidas NMD Hu ‘Blue Plaid’, volgt u ons op Twitter, zowel op ons hoofd @TheSolesupplier -account als ons @TheSolerestocks -account. De eerste houdt je op de hoogte van relevant nieuws- of release-info, terwijl de tweede u zal leveren aan directe links naar Adidas UK wanneer ze vanavond om 23.00 uur worden gelanceerd. Vergeet niet om ook meldingen in te schakelen, zodat je niets mist!

Meld u aan voor een account

Hoewel Adidas UK je de BBC X Pharrell X Adidas NMD Hu ‘Blue Plaid’ met een gastaccount laat krijgen, is het het beste om een ​​volledig account te laten abonneren en klaar om te rocken. Zorg ervoor dat uw naam, adres en betalingsgegevens up-to-date zijn en dat uw betalingsmethode niet is verlopen. Beter nog, bel je bank om hen te laten weten dat jij het absoluut bent die de transactie uitvoert, zodat ze deze niet in de wacht zetten en deze mogelijk annuleren.

Ga vroeg naar de wachtrij

De BBC X Pharrell X Adidas NMD Hu ‘Blue Plaid’ is van plan om 23.00 uur uit te brengen in Adidas UK, en hoewel je waarschijnlijk nog steeds wakker bent, is het het beste om de wachtrij minstens een vijftien minuten te vroeg te bereiken als je een W wilt Hoewel dit misschien behoorlijk overbodig klinkt, geeft dit je tijd om definitieve voorbereidingen te doen, zoals het controleren van je kaartgegevens en ervoor te zorgen dat er niets op de achtergrond draait terwijl je Cop, wat mogelijk van invloed kan zijn op je internetsnelheid.

Misgelopen?

Als je om welke reden dan ook de BBC X Pharrell X Adidas NMD Hu ‘Blue Plaid’ hebt gemist bij Adidas UK, maak je geen zorgen, want we staan ​​achter je. Zoals we op het eerste punt hebben opgemerkt, volg je onze @TheSolerestocks -account voor mogelijke restocks die kunnen verschijnen. Dit gebeurt heel vaak met niet -geclaimde paren of geannuleerde transacties, dus als je wanhopig op zoek bent naar een overwinning, houd het dan op je telefoon vergrendeld voor meldingen!

Laat het ons weten als je de BBC X Pharrell X Adidas NMD HU ‘Blue Plaid’ voor je verzameling pakt, en, terwijl je hier bent, zorg ervoor dat je de BBC X Pharrell X Adidas NMD HU PHU PHURL X PHARRELL X PRACKT VOOR JE COLLECTIE VOOR JE COLLECTIE VOOR JE COLLECTIE VOOR JE COLLECTIE VOOR JE COLLECTIE VOOR JE COLLECT Om een ​​kijkje te nemen in de volledige Adidas Sneaker Range!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *