De Nike Be-Do-Win is een vriendelijk ogend en duurzaam lifestyle silhouet

terwijl Nike zijn duurzame stap naar Zero-programma blijft pushen, het label heeft zojuist een gloednieuwe lifestyle-silhouet onthuld die op de markt komt Zeer snel. Als een stap verwijderd van het standaard sportkleding-gedreven ontwerp van het merk, gebruikt de positief getitelde “Be-Do-Win” in plaats daarvan een relaxte versie van casual schoeisel die een bredere markt zal aanspreken dan de gemiddelde Nike-release.

Tot nu toe zijn twee kleuren onthuld, waaronder een speelse “Hyper Royal/Midnight Navy” -variatie en een veel meer pared-back “zwarte” versie die ideaal zal zijn voor die slimme casual outfits. Het model is bedoeld om een ​​veel comfortabelere kijk op standaard lifestyle sneakers te bieden en tegelijkertijd dezelfde esthetische kenmerken te leveren.

Afbeelding door middel van Nikenike be-Do-win “Black”

Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van Nikenike be-do-win “Hyper Royal/Midnight Navy”

Int’l verzending

Bekijk meer

Beide paren lijken te worden gemaakt van premium suede over de bovenwerk samen met canvaspanelen op de teenbox, terwijl vintage Nike-branding wordt geborduurd aan de zijkant, samen met be-do-win graphics op de hielen. Onder de voeten leveren kurkvoetbedden extra demping en worden ze ook gebrandmerkt met het nieuwe logo. Crepe Sole -eenheden huisvesten de bovenkant en maak de schop -achterste look af.

Als je het uiterlijk van beide kleuren van de Nike be-do-win leuk vindt, zorg er dan voor dat je het hier bij de enige leverancier in het ideaal houdt, omdat er nog geen officiële releasedetails zijn aangekondigd en we zullen de eerste zijn om u te laten weten als ze het hebben. Terwijl je hier bent, blijf op de hoogte van de stroom, zoals de terugkeer van de aangekondigde Nike Air Max BW!

Afbeelding door middel van Nikenike be-do-win “Hyper Royal/Midnight Navy”

Int’l verzending

Zie veel meer

Afbeelding door middel van Nikenike be-Do-win “Black”

Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *