Een officiële blik op de exclusieve Ssense X New Balance 2002r

New Balance 2002r is een silhouet van het grote schoenen van Boston dat een nietje is geworden voor sneakerverzamelaars. Het was tot voor kort in het archief voor kort toen medewerkers zoals Salehe Bembury, ThisNeverthat, gewoon om een ​​paar te noemen, het silhouet vonden en nieuw leven ingeblazen met nieuwe ontwerpen. De nieuwste weergave ziet nu een outfit in samenwerking met populaire mode- en schoenenverkoper Ssense.

Deze exclusieve Ssense X New Balance 2002R is anders dan zijn andere samenwerkingsbroers en zussen of in-line colourways zoals het cult-favoriete “Protection Pack”. Dit paar heeft een van de schoonste paletten waarin het vintage model ooit is opgedoken – Corduroy -overlays gemarkeerd in neutrale tinten van hiel tot teen.

Afbeelding door ssense
Int’l verzending

Bekijk meer

De koord-en-mesh-configuratie is geverfd in aardse tinten bruin, beige, bruin en crème, met de lila-gekleurde schoenveters het enige element dat een luide pop van contrast biedt. Klassieke details van New Balance Branding worden hetzelfde gehandhaafd als alle andere paren en de N-Orgy MidSole-eenheid.

Wat vind je van de Ssense Exclusive New Balance 2002r “Corduroy”? Zorg ervoor dat je het hier bij The Sole Provider het beste houdt als je de meest recente New Balance -druppels niet wilt missen. In gerelateerd nieuws wordt dit New Balance 2002r “Protection Pack” vooraf gedistreerd.

Afbeelding door ssense
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door ssense
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *