Spring-ready tinten accepteren de New Balance 991 “Shy Pink”

Het is absoluut waar dat Boston Footwear Label New Balance hun handen vol heeft met aankomende prominente partnerschappen met mensen als Teddy Santis Aime Leon Dore, Stone Island, ook als tal van andere populaire namen in de mode -industrie. Dat gezegd hebbende, is New Balance nog steeds in staat om een ​​intense focus te behouden op hun essentiële silhouetten ter voorbereiding op het fan-favourite seizoen van het jaar. The New Balance 991 Timid Pink is ingesteld om dit weekend uit te brengen en is de Supreme Kicks die je dit voorjaar nodig hebt.

Fijn gemaakt van de Britse fabriek van de Sportswear Giant in het kustdorp Flimby, deze langverwachte NB991 is een van de vele kleuren die zijn bereid om dit jaar uit te rollen om het 20-jarig jubileum van het model te vieren.

Afbeelding door eenheid
Int’l verzending

Bekijk meer

Om het OG-ontwerp van de trainer te behouden, siert New Balance hun loper-lifestyle-trappen met een bovenste woning premium nubuckleer en ultrahadige fit samen componenten. Panelen van hiel tot teen genieten vervolgens van heerlijke tinten pastelroze, aangevuld met grijze en witte accenten die op aanzienlijke onderdelen landen voor een vleugje contrast, met name de cursieve “n” logo’s middenvoet evenals de extra NB -hits op de tong , inlegzolen, evenals respectievelijk hiel. De retro-geïnspireerde nieuwe balansschoenen zijn ten slotte afgerond met een dubbele toned Abzorb-middenzool die zowel het comfort als het dempen van dempen levert.

Wat is er niet leuk aan de New Balance 991 “Shy Pink”? Een shoedrobe essentieel met een boeiend kleurenpalet, deze zullen geen twijfel een absolute banger zijn met fervent nieuwe balansverzamelaars. Zoals altijd, houd het hier bij The Sole Provider het beste ingesloten als je de meest recente release -data van de nieuwe balans, nieuws, teasers, en nog veel meer wilt missen, omdat we de eerste zijn om te laten je weet wel! Terwijl je hier bent, kun je nu politieagent deze 10 uitverkochte nieuwe balans 992s via StockX!

Afbeelding door eenheid
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *