Officiële foto’s van de Nike Air Fitness Instructor 1 Utility “Light Smoke Gray” & “Dark Smoke Gray” zijn online

Het kan uiterst heel goed lijken te lijken dat het sneaker -spel vandaag oververzadigd is met de onbeperkte kleuren van de Nike Dunks. De Beaverton Sportswear heeft echter enorm veel meer te bieden, waaronder de terugkeer van de Nike Air Fitness-instructeur 1 uit 1987. Voor zijn comeback zal het silhouet een upgrade in utilitaire stijl aantrekken, getiteld de Nike Air Fitness-instructeur 1 Utility, dat zal zeker de hoofden draaien

De traditionele schoenen met cross-training bieden twee kleuren: de eerste in “Light Smoke Gray” met aanraking van “Honey Dew” en “deeltjesgrijs” en de laatste in “Dark Smoke Gray” geaccentueerd met “Black”, “Iron Grey”, evenals “off noir”.

Afbeelding door Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Het trail-ready profiel heeft een ballistische mesh-geweven bovenste ondersteund door veerkrachtige materialen en reflecterende 3M-accenten. Opmerkelijke aspecten van de Air Fitness-instructeur 1 zijn niet alleen de reeks van zwaar gelaagde tools, maar ook de klittenband die voor de voorvoet biedt, biedt extra beveiliging. Beide weergaven zijn totaal met een door lucht doordrenkte middenzoolsysteem en rubberen loopvlak.

Gaat u de Nike Air Fitness Instructor 1 Utility “Light Smoke Gray”, evenals “Dark Smoke Gray”? Zorg ervoor dat u hier bij de enige provider inspecteert voor de meest recente Nike -drops. In Associated News is de Nike Air Fitness -instructeur SC High een masterclass in structuren en materialen.

Afbeelding door Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *