Hier is je allereerste close-up blik op de Yeezy Boost 700 V2 ‘Hospital Blue’

foto via adidas
Een gelekte foto is net opgedoken van de Yeezy Boost 700 V2 ‘Hospital Blue’. Deze kleurrijke trainer, naar verluidt om aan het einde van de maand te introduceren, is een van een aantal van te onthullen als onderdeel van de AW19-line-up. Het sluit zich aan bij een aantal anderen, waaronder de release van dit weekend van de winterklaar Yeezy Desert Boot.

Hoewel de officiële foto’s tevreden waren met veel opwinding, lijkt het erop dat niet iedereen wordt overtuigd na deze laatste waarneming. De Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’ werd oorspronkelijk verondersteld vergelijkbaar te zijn met de ‘zout’ -kleur. In plaats daarvan lijkt het veel donkerder te zijn en het gebruik van materiaal lijkt op dit paar ook uniek te zijn. Het lijkt erop dat het moeilijker canvas de traditionele lichtgewicht past bij de Yeezy 700 V2. Eén gebruikte schreef: “Man deze zagen er veel beter uit in de productschoten lol!”;

Afbeelding via @yeezyseason22
Ondanks de overweldigende reactie is de vraag naar deze dikke fitnessinstructeur altijd hoog. Terwijl Kanye West voldoet aan het succes van de vele uitverkochte releases van dit jaar, zal het ‘Hospital Blue’ geen vraag zijn zoals gewild.

Voor meer updates over de meest speciale schoenendruppels downloadt u de enige leverancier -app.

Afbeelding via adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *