De Nike Dunk High “Year of the Tiger” staat eerder deze maand vol met wilde details

, we namen een voorproefje van het Dunk Low “Year of the Tiger”. Net toen we dachten dat dit de felste kleur met een kat met een druppel was om dit jaar te laten vallen, krijgen we nu onze eerste blik op de Nike Dunk High “Year of the Tiger”, en het is aantoonbaar zelfs wilder dan de lage variant. Gemaakt om het Chinees Nieuwjaar te vieren, is het tijd om van dichtbij en persoonlijk te komen met deze aankomende kleurwegen!

Hoe beginnen we deze dunk te beschrijven? Met een ultrapremium constructie wordt de voorste helft van de sneaker gedompeld in een frisse grijze tint, terwijl de achterste helft in geheel zwart is geverfd. Tijgerstreepdetails vindt zijn weg naar de hiel, terwijl wolkenillustraties fijn worden genaaid op het Swoosh- en vetersysteem in een standaard Chinese kunststijl.

Afbeelding door middel van Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Royal Gold -borduurwerk vindt zijn weg over de vamp met woorden van geluk, en de tong beschikt over een speciaal gevouwen ontwerp dat is bevestigd met een klassieke Chinese glijbaanknoop. Het paneel omdraaien en je vindt een set van drie sycee, een soort gouden en zilveren ingot -valuta die in keizerlijk China werd gebruikt. Dit alles wordt verpakt in een aanvullende gouden Nike -schoenendoos die compleet wordt geleverd met een glamoureus satijnen doek inbegrepen.

Er is nog geen nieuws over wanneer de Nike Dunk High “Year of the Tiger” zal uitbrengen, maar in tegenstelling tot de lage versie zal dit beschikbaar zijn in volwassen maat. Met het maan -nieuwjaar dat op 1 februari dit jaar aankomt, verwacht deze dat deze in slechts enkele dagen live gaan. Laat ons weten wat je van dit paar vindt, en terwijl je hier bent, kun je net zo goed een diepgaande blik werpen op het stolsel X Nike Dunk High!

Afbeelding door middel van Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *