C.P. Bedrijf X Clarks Originals koppelen natuurlijk materiaal en expert vakmanschap voor deze SS22 Collab

Na het vieren van zijn 50e verjaardag vorig jaar uitgebreid, lijkt het de Italiaanse mode -opdruk C.P. Bedrijf is terug naar de geplande programmering. Nu ter voorbereiding van SS22, C.P. Bedrijf X Clarks Originals zijn samengewerkt om een ​​selectie van zowel kleding als schoenen te produceren die het punt viert waar de natuur de stad ontmoet.

Gebruikmakend van zowel een mix van natuurlijke materialen als erfgoedvakmanschap, C.P. & Clarks hebben een collectie geproduceerd die klaar is voor het buitenleven. Inbegrepen in het aanbod zien we twee jassen naast twee trendy schoeiselstukken.

Afbeelding door Will Grundy
Clark’s kenmerkende woestijntochtsilhouet heeft een eigentijdse revitaliseren gekregen in de vorm van twee kenmerkende stijlen. Eén arriveert met een rubber beladen teenbox, terwijl de tegenhanger een klassieke Vibram-zool heeft.

In het aanbod van de collectie zien we zowel een anorak als een Mac-achtig kledingstuk. De anorak heeft een beige schaduw met een selectie van borstzakken. Daarnaast zien we het kenmerkende lens van C.P. op de mouw, compleet met handtekeningen van co-branded. Het tweede stuk heeft een diep zwarte tint afgewerkt met twee buitenzakken. Beide stukken bevatten ook de handelsmerkbril van C.P. als onderdeel van de kap.

Afbeelding door Will Grundy
Voor diegenen die deze beperkte editie willen copycen, C.P. Bedrijf X Clarks Originals Collab, het is momenteel beschikbaar op de C.P. Bedrijfswebwinkel. In ander nieuws, is deel twee van Supreme X Louis Vuitton onderweg?

Afbeelding door Will Grundy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *