Een Kim Jones X Nike Air Max 95 Collab is in de maak

Na de Ultra Hyped Air Max 360 -samenwerking van vorig jaar, het gerucht gaat dat Kim Jones zich zal herenigen met de Swoosh voor de Kim Jones X Nike Air Max 95. Zet zijn vierde collectie met Nike als je de voetbalschoen van 2018 telt, hier is absoluut alles wat we tot nu toe weten.

Het opnemen tegen het door Sergio Lozano ontworpen silhouet, zal de AM95 van de heer Jones aankomen in twee “zwarte” kleuren, met de eerste geaccentueerd met “Total Orange” en de tweede met “Volt” tinten overal. Hoewel er niet veel anders op de hoogte is van het volgende streven van de creatieve directeur van Dior Homme, is het veilig om aan te nemen dat het zal worden uitgedost in een reeks premium materialen, waaronder leer en suede.

Als zijn eerdere samenwerkingen iets zijn om aan te gaan, moeten we ook een heleboel “Kim Jones” -branding langs de enkel en tussenzool verwachten, hoewel dit op dit moment puur speculatie is.

Er is niets anders bekend over de Kim Jones X Nike Air Max 95, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige leverancier voor meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt! Zou je copy gaan? Laat het ons weten, en in gerelateerd nieuws zal de Dior X Air Jordan 1 exclusief online vallen!

Afbeelding via Starcow Paris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *