De Yeezy 500 reviteert bij Adidas … en zijn in de uitverkoop!

Evenals de prijs voor de meeste bizarre rust van 2019 gaat naar Adidas UK !! Ja, we zijn misschien maar één maand tot het jaar, maar dit kan echt het koekje nemen.

Het nieuws kwam allereerst op via de enige leverancier Rumors & News Facebook Group, een buurt met gelijkgestemde sneakerheads en hype-beesten. Volgens sommigen hebben Adidas een aantal prominente schoenen aangevuld. Dat lijkt misschien niet zo goed uit de normaal, maar wacht tot je de prijzen ziet!

De Yeezy 500 ‘blush’ was een van de uitverkoopschoenen om naar verluidt een restock te krijgen. Maar in plaats van de retailkosten van £ 170 te moeten betalen, kregen er maar weinig een paar in handen van een paar voor £ 79! Dat is minder dan de halve prijs!

Andere verbazingwekkende aanbiedingen zijn het Pharrell X Adidas Hu NMD ‘Holi’ Pack. Dit was een verzameling die zo gewild was, het was moeilijk voldoende om in de detailhandel van £ 220 te komen. Denk er nu over na dat deze opnieuw zijn aangevuld met de kosten die zijn verdisconteerd tot £ 99!

Wie weet, komen meer van deze prominente en korting in kortingsplaats mogelijk binnenkort naar Adidas UK. Zorg ervoor dat je het niet mist door die meldingen voor @theSolerestocks in te schakelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *