Hier zijn de heetste sneaker -releases van dit weekend!

af en toe krijgen we een feestdagweekend dat gewoon boordevol hitte is, en dit weekend is zeker niet anders. Gevuld met waanzinnig gehyped samenwerkingen, krijgen we ook hier en daar ook een paar felbegeerde restocks. Als je een volledig overzicht wilt krijgen van wat er gaat komen, hebben we je rug, want hier zijn de populairste sneaker -releases van dit weekend!

Van de felverwachte Union La X Air Jordan 4 “off noir” tot de gewilde Yeezy 700 V3 “Arzareth”, kijk hieronder en houd het vergrendeld op @thesolesupplier en @theSolerestocks op Twitter voor je voor je Beste kans om te gaan! Laten we er naartoe gaan!

Afbeelding via adidas
ATMOS X Adidas ZX 8000 “G-SNK”

Na een exclusieve release van Japan eerder dit seizoen, wordt de Atmos X Adidas ZX 8000 “G-SNK” eindelijk wereldwijd gelanceerd. Als onderdeel van de A-ZX-collectie van de drie strepen heeft de Japanse opdruk hun slangenhuidgevoeligheden geleend aan de klassieke CREP, wat resulteert in een adembenemend, gloeide-in-het-donker brouwsel dat je echt moet zien om te geloven. Lancering op 28 augustus om 7 uur.

Afbeelding via Yeezy Mafia
Yeezy 700 V3 “Arzareth”

Na letterlijk maanden wachten, wordt de Yeezy 700 V3 “Arzareth” eindelijk dit weekend gelanceerd. We hebben al twee 700 V3’s gezien, maar er is geen twijfel in de geest van een sneakerhead dat deze kleur de meest hyped is. Met een Primeknit-basis en een glow-in-the-dark RPU-kagingsysteem, als je dit weekend maar één schoen kunt copypen, zorg er dan voor dat het deze is. Lancering op 29 augustus om 7 uur.

Afbeelding via finishlijn
Air Jordan 12 “University Gold”

Na veel teasers en nog meer vertragingen, daalt de Air Jordan 12 “University Gold” eindelijk dit weekend. Geïnspireerd door het paar dat Gary Payton tijdens zijn seizoen 2003-04 met de Los Angeles Lakers wiegde, is deze kleur gevuld met geschiedenis en heeft een substantiële rol gespeeld in zowel sneaker- als basketbalcultuur. Lancering op 29 augustus om 8 uur.

Afbeelding via instanten
Civilist X Nike SB Dunk Low “Thermography”

Als er één schoen is waar iedereen dit seizoen over heeft, is het de civilist X Nike SB Dunk Low “Thermography”. Van een afstand kan het eruit zien als elke oude dunk laag, maar bij verdere inspectie zul je merken dat er meer is dan je op het punt staat. Ten eerste is het zwarte lederen bovenwerk eigenlijk warmte geactiveerd, wat betekent dat ze op magische wijze zullen transformeren in een veelkleurig meesterwerk zodra ze in contact komen met alles wat heet is. Lancering op 29 augustus om 8 uur.

Afbeelding via Woei
Nike Air Max 1 “Hunter Green”

De Nike Air Max 1 “Hunter Green” is een behoorlijk groot uitrusting als onderdeel van het langverwachte “Anniversary Pack”. Een van de eerste kleuren die Tinker Hatfield in 1987 ontwierp, er zijn maar weinig sneakers die zo iconisch zijn als deze. Lancering op 29 augustus om 8 uur.

Afbeelding via adidas
Sean Wotherspoon x Adidas Superstar “Super Earth”

Na twee ultra gehyped samenwerkingen met twee andere sneakerreuzen, richt de ronde twee mede-oprichter nu zijn aandacht op de drie strepen met de gekke duurzame Sean Wotherspoon x Adidas Superstar “Super Earth”. Gemaakt van 100% plantaardige materialen, dit is een van de meest milieuvriendelijke sneakers die geld vandaag kan kopen. Lancering op 29 augustus om 8 uur.

Afbeelding via DJ Clark Kent
Union X Air Jordan 4 “Off Noir”

En last but not least hebben we de Union X Air Jordan 4 “Off Noir”. Misschien wel de meest controversiële van de drops van dit weekend, werd het voor het eerst geplaagd helemaal in juli 2019 toen Chris Gibbs erover sprak tijdens een interview met Complex. Gebracht met een premium constructie en een ultra unieke gevouwen tong, dit is anders dan alles wat we eerder hebben gezien. Lancering op 29 augustus, tijd om te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *