Meer regionaal speciale Yeezy Boost 350 V2 Colourways komen binnenkort!

In maart zagen we de afname van de extreem felbegeerde Yeezy Boost 350 V2 ‘speciale release’ collectie. Met drie verschillende kleuren die op drie verschillende markten uitbrengen, lijkt het erop dat de Three Stripes deze winnende formule wil herstellen met een gloednieuwe regionaal speciale release, evenals we zijn verder!

Bestaande uit de ‘Lundmark’, ‘Antlia’, evenals ‘synth’, de allereerste werkt op een schone beige tint, de tweede verschijnt in een off-geel-schaduw, evenals de derde is geschilderd in een verhoogde roze palet. Alle drie de ontwerpen zijn gemaakt van een comfortabele sokachtige primeknit en zitten bovenop de volledige boost-eenheden voor extra comfort en eindeloze demping. Bovendien, in tegenstelling tot de ‘Special Release’ -collectie van eerder dit jaar, zullen deze samen met volledig reflecterende versies introduceren die in 3M worden gedaan voor een look die is gemaakt om koppen te draaien!

Laten we nu ontdekken welk paar je kunt krijgen! De ‘Lundmark’ zal speciaal zijn voor zowel Noord als Zuid -Amerika, de ‘Antlia’ is beperkt tot Europa, Rusland, evenals Oekraïne, evenals eindelijk, de ‘synth’ zal alleen worden aangeboden in Afrika, Azië Pacific , het Midden -Oosten, evenals India, dus je kunt maar beter beginnen met het maken van vrienden in het buitenland!

Als u op zoek bent naar politieagent de gloednieuwe Yeezy Boost 350 V2 Regionaal speciale collectie, zullen de reflecterende versies op 21 juni dalen, evenals hun niet-reflecterende tegenhangers zullen ooit later op 22 juni introduceren. Laten we begrijpen of je een paar pakt, en als je hier bent, kijk dan eens naar de volledige sneakerbereik van Adidas!

Afbeeldingen via Hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *