Puma en Pepsi werken samen voor een verfrissende Suede Partnership

met de extreem felbegeerde Thunder Spectra en Ultra Luxe MCM -collectie onder hun riem, Puma is goed en doden het echt dit jaar, en nu, ze nu, en nu, ze zijn dit jaar echt Ik werkte samen met Pepsi voor een verfrissende Suede -samenwerking.

Door twee kleuren te vallen, blauw of zwart, neemt de sneaker -signalen van de traditionele Pepsi -blikje stijltekens. Vintage-stijl Pepsi-logo’s in donkerblauw en witte functie op beide kleuren, in contrast met de traditionele Puma-branding aan elke kant. De Creps vergezellen is een klein bereik van speels co-branded hoodies en T-shirts, waarbij het Puma-logo wordt samengevoegd met vintage Pepsi-branding.

Een officiële release moet nog worden aangekondigd, dus zorg ervoor dat u deze vergrendeld houdt bij de enige verkoper voor veel meer informatie over de Puma X Pepsi Suede Collab. In Associated News is Puma onlangs gekoppeld aan de Koreaanse kinderband BTS voor een samenwerking tussen mand.

Als je gelooft dat je wat gloednieuwe Puma -warmte omgaat, zorg er dan voor dat je de stroom aan het einde inspecteert. Kleding!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *