De Adidas Yeezy -toename 350 V2 ‘Light Pink’ kan binnenkort uitbrengen

Zou dit de Supreme Summer Sneaker kunnen zijn? Omdat het voor het eerst werd geplaagd door Kanye West in april, hebben Sneakerheads overal geduldig gewacht op de release van de Adidas Yeezy toename 350 V2 ‘Light Pink’, en nu lijkt het erop dat we eindelijk een potentiële lanceerdatum hebben.

In tegenstelling tot elke Yeezy die we eerder hebben gezien, heeft de ‘Light Pink’ een Pastel Primeknit -bovenwerk en zit hij op een uniek gevormde tussenzool die een bed van boost herbergt voor extra comfort en een soepelere pas. Volgens Instagram -account @Earlycop zal de sneaker uitbrengen in het “1e kwartaal 2019!”, Hetgeen impliceert dat het mogelijk tussen januari en maart van volgend jaar zal dalen.

Als de Adidas Yeezy 350 V2 ‘lichtroze’ verhoogt, komt er dan voor om te gaan? Laat ons uw mening weten in de reacties hieronder en zorg ervoor dat u deze vergrendeld houdt bij de enige leverancier voor updates over de Adidas Yeezy verhogen 350 v2 ‘sesam’. In gerelateerd nieuws brengt Kanye West miljoenen Yeezy -verhoging vrij 350 V2’s zodat iedereen eindelijk kan copy zijn!

Heb je geweldig nieuws? E -mail ons rechtstreeks naar newsbox@thesolpplier.co.uk voor uw kans om te worden weergegeven.

https://www.instagram.com/p/bjpkbybf0wp/?taken-by=earlycop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *