Release Herinnering: mis het Nike Halloween Pack 2021 niet!

Het is tijd om uw Sneaker -collectie te verbazen met het Nike Halloween Pack 2021! Elk jaar slaagt het Brand van Beaverton erin zichzelf te eenmans als het gaat om het creëren van enge trainers voor het beangstigende seizoen, en ze hebben het dit jaar zeker gedaan! Met vier iconische silhouetten, vergeet niet om te gaan als ze morgen op 21 oktober vallen!

Inbegrepen in het vraatzuchtige bereik is de dunk low PRM, Air Force 1, Air Force 1 Experimental en Air Presto. Alle vier hebben een zwart -wit kleurenpalet met gewaagde oranje accenten als een knipoog naar pompoenen, terwijl een reeks rare ogen over elk paar zijn verspreid voor een duivelse look die deze pannenkoeken bijzonder griezelig maken.

Int’l verzending

Bekijk meer

Int’l verzending

Bekijk meer

Natuurlijk kunnen we niet praten over deze bloedstollende collectie zonder de glow-in-the-dark elementen overal te noemen. Een griezelige groene tint uitgezonden, dit zijn de enige moordende trappen die je deze Halloween moet rocken.

21 oktober is de dag om te onthouden als je het Nike Halloween Pack 2021 in je rotatie wilt, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt aan de enige verkoper voor je beste kans om te gaan! Laat ons weten welk paar je het meest voelt, en in gerelateerd nieuws, de Sacai X Nike Vaporwaffle “Off Noir” en “Sail” hebben eindelijk releasedata!

Int’l verzending

Bekijk meer

Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *