Een lijst van potentiële Ultimate X Tiffany & Co. Products LEAKS

die voldoen aan een potentiële Ultimate X Tiffany & Co. -partnerschap vorige maand, een gelekte lijst van producten is nu opgedoken op internet die fans van beide merken triggeren van beide merken van beide merken dat beide merken van beide merken worden geactiveerd, fans van beide merken triggeren met beide merken van beide merken. in een spree.

Onthogen door @DropsbyJay, deze meest actuele samenwerking is ingesteld om een ​​verscheidenheid aan “sieraden, accessoires en meer te presenteren”. Hoewel deze verklaring in een geheel vaag lijkt, wijst er bovendien informatie op de release van sterling zilveren kettingen, een parelketting, een hartvormig zakmes en een beginvormige armband.

Naast de bovengenoemde, melden @supremeleaksNews ook een ultieme X Tiffany & Co. Box -logo -sticker gedecoreerd in de kenmerkende “Tiffany Blue” -kleur, zal naar verwachting samen met de rest van de collectie afnemen. Hoewel dit product waarschijnlijk een van Supreme’s veel extreem gewilde stickers is, kunnen we niet helpen, maar het gevoel hebben dat de twee misschien een beat hebben gemist als ze geen Ultimate X Tiffany & Co. Box -logo -shirts of capuchon.

Niemand is nogal zeker zeker wanneer het Partnership Ultimate X Tiffany & Co. is ingesteld om te lanceren, dus we kunnen in de tussentijd veel beter die centen redden. In Associated News verschijnt het Ultimate X Nike Cross Fitness Instructor Low Partnership in twee kleuren voor de herfst 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *