De Yeezy 700 “Carbon Blue” combineert vier kleuren in één

na onze beste blik tot nu toe op de Yeezy 500 High “Slate” vorige week, we krijgen nu een kijkje van de gloednieuwe Yeezy 700 “Coole Blue “Dat werd eerder dit jaar geruchten, en het is absoluut niet wat we hadden verwacht. Toen de renders in oktober opdook, werd de schoen naar verluidt geschilderd in een neonblauw kleurenschema, maar dat is verre van de zaak.

Afbeelding met dank aan Sneaker Insider Yeezy Mafia, de “Carbon Blue” combineert vier van de vele gerenommeerde kleuren van het dikke silhouet in één, namelijk de “Wave Runner”, de “Mauve”, het “zout”, evenals natuurlijk, de ” Luiheid”. Met een suede, leer en passen bij elkaar constructie, is de combinatie van elke kleur duidelijk te zien in de schoen, wat resulteert in de ideale hoeveelheid contrast die precies goed is.

Hieronder is een volledige toename van de tussenzool aanwezig voor comfort en demping die net zo revolutionair is als het silhouet zelf. Dit is bekleed met tandvleesrubber voor extra taaiheid en tractie met elke stap.

Nu voor die allerbelangrijkste releasedatum. Volgens onze bronnen zal de Yeezy 700 “carbon blauw” op 21 december schappen liggen, waardoor het in wezen de laatste Kanye West -sneaker van 2019 is. Laten we begrijpen of je een paar aan je verzameling toevoegt, evenals zijn Natuurlijk bekijk je alle andere Yeezys die volgende maand vallen!

Bekijk deze publicatie op Instagram

Een publicatie gedeeld door Yeezy Mafia (@yeezymafia)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *