De Nike Air Max 720 ‘Black Volt’ is te koop voor slechts £ 100!

De Nike Air Max 720 ‘Black Volt’ heeft de markt stormenderhand veroverd. Een van de meest speciale AM720 -kleuren om dit jaar te dalen, dit is een schoen die is gemaakt om de aandacht te zetten. Wat meer is, je kunt nu een paar ideaal krijgen voor slechts £ 100 bij de enorme verkoop in het middenseizoen! Dit is een aanbieding die je echt niet wilt missen!

Met een fit samen met een bovenwerk dat speciaal is ontworpen voor de ‘Black Volt’, is deze geschilderd in een futuristisch gradiëntpatroon dat vervaagt van een heimelijk zwart aan de bovenkant naar een opvallend milieuvriendelijk onderaan. Show-stopperende rode accenten verschijnen op de tong, teenbox en hiel, evenals hieronder, je ontdekt het dikste luchtsysteem van de Swoosh tot nu toe, met een dikke 38 mm dik! Om dit toe te voegen, is het ook gemaakt van meer dan 70% gerecycled afval, dus dit is een van de groenste fitnessinstructeurs die je kunt kopen, zowel in esthetische zin als een milieu.

Nu verkrijgbaar bij Offspring, is de Nike Air Max 720 ‘Black Volt’ nu te koop voor slechts £ 100, dus zorg ervoor dat de politieagent terwijl deze nog beschikbaar is! Laten we begrijpen of u een paar aan uw rotatie toevoegt, en terwijl u hier bent, bekijk de volledige Nike Sneaker Range!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *