Een betere blik op de Eric Emanuel X Adidas Originals Collection

De in New York gevestigde ontwerper Eric Emanuel zal zijn luxe, maar diep nostalgische sportkledingstijlgevoeligheden voor adidas originelen brengen. Plaagde eerder deze zomer, we kijken nu beter naar de collectie met twee selecties.

Bestaande uit de rivaliteit HI en de gekke BYW, die we in november een kijkje hebben genomen, ontwikkelt het allereerste ontwerp op een witte basis en heeft zowel goud als diep rood op zijn drie strepen insignes en ” Ee ”logo op de hiel. De tweede daarentegen is geschilderd in een bordeauxrode tint met subtiele bruine tinten ontdekt op de teenbox en de mediale zijde. Met een afzonderlijke ‘podulaire’ verhoogde tussenzool, stelt de sneaker dragers in staat om samen met de natuurlijke beweging van hun voet te buigen.

De Eric Emanuel X Adidas Originals Collection zal op 7 december officieel worden geïntroduceerd, en zal uitkomen in een brede kledingkeuze. Laten we begrijpen of u in de reacties hieronder inkrijgt! In Associated News is veel meer release -informatie gelekt voor het adidas Yeezy basketbal!

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas Heat om het hoofd gaat, zorg er dan voor dat je de meest recente hier inspecteert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *