Gore-Tex arriveert een paar dagen geleden op de Adidas Originals Lxcon ‘Triple Black’

, Adidas Originals onthulden de Lxcon ‘Triple White’, evenals vandaag gaan ze naar de andere kant van het kleurspectrum Met de LXCON ‘Triple Black’ die is doordrenkt met Gore-Tex!

Een van de heimste pannenkoeken die er zijn, het ‘Triple Black’ is ondergedompeld in een geheel zwarte kleur en gekleed in een rekbaar gaas. Gebaseerd op de 90s sneaker met dezelfde naam, staat dit moderne herwerk bovenop een volledige lengte adiprene middenzool -dezelfde eenheid gezien op de Yeezy 500. In termen van branding loopt een witte streep over de tong met veelkleurige gore -tex branding, Hoewel hun logo nogmaals op de teenbox verschijnt, herinnert u u eraan dat dit niet zomaar uit oude lxcons is.

Nu, als je erover denkt om te gaan, gaat het van hier een beetje bergafwaarts. De gloednieuwe Gore-Tex Infused Adidas Originals LXCON ‘Triple Black’ zal zowel vrienden als exclusief voor huishoudens worden, met een niet-Gore-Tex-versie die later dit jaar schappen ligt. Laat ons weten wat je van deze dikke crête vindt en bekijk de volledige Adidas Sneaker Range!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *