Vans slip-on verkopen groeiden met 7.800% sinds de serie Premiere van Squid Game

je waarschijnlijk niet naar de klas of het kantoor kunt gaan zonder dat iemand spreekt over de nieuwste hit van Netflix, Squid-game. Geproduceerd door Hwang Dong-Hyuk, heeft de Survival-serie de wereld volledig veroverd, evenals hoewel het al lang niet uit is geweest, wordt voorspeld dat het de meest prominente show van de streamingdienst ooit is. Nu spelen mensen meer dan ooit “rood licht, milieuvriendelijk licht” en maken ze Dalgona Candy. Ze kopen ook meer volledig witte bestelwagens slip-ons dan ooit.

Sinds het debuut heeft Google Patterns -gegevens aangetoond dat zoekopdrachten naar de “Triple White” -kleur met maar liefst 7.800%zijn toegenomen. Een schoen die normaal wordt gebruikt door skaters, nu wil iedereen en hun hond een paar in hun collectie. Niet alleen enthousiastelingen van de show willen Sae-Byeok-vibes kanaliseren, ze willen ook ervoor zorgen dat hun Halloween-aanvallen dit jaar op punten staan.

Int’l verzending

Nu kopen

Vermaakt van een volledig canvasgebouw dat zo flexibel is als het wordt, wordt deze busjesschoen gedompeld in een ongerepte combinatie met een gevulkaniseerde rubberen middenzool en een wafel buitenzool onder de voet. Hoewel ze er vrij eenvoudig uitzien in het ontwerp, zijn ze echt doordrenkt met elastische kanten en gewatteerde kragen voor extra comfort.

Zoekopdrachten naar rode ketelaanvallen groeiden de afgelopen weken met een grote 62%, evenals tonnen mensen zijn ook op zoek naar gele T-shirts, oranje jurken, evenals knie-hoge sokken-beïnvloed door de rare pop die een enorme speelt Functie gedurende het hele eerste seizoen.

Int’l verzending

Nu kopen

De Vans slip-on “Triple White” wordt nu aangeboden, dus politieagent jouw maat zolang je nog kunt! Gloeien de busjes in vorm waar aan grootte? Inspecteer onze bestelwagengids voor busjes om te begrijpen hoe ze precies passen! Zorg ervoor dat u ook onze volledige verscheidenheid aan witte trainers doorzoekt. Laten we begrijpen of je de jouwe hebt beveiligd, en zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige leverancier voor de laatste, evenals uitstekende sneaker en streetwear -nieuws!

Int’l verzending

Nu kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *