Nike stuurt een krachtige boodschap met Colin Kaepernick met in de hoofdrol in hun nieuwste ‘Just Do It’ -campagne

die 30 jaar van de slogan viert.

Nike heeft zowel twijfelachtig als afwijkende voormalige NFL quarterback Colin Kaepernick in het hart van hun nieuwste Just Do It -campagne. De voormalige San Francisco 49er, een opmerkelijk talent, wordt begrepen voor knielen tijdens het volkslied in het demonstreren van raciaal onrecht en autoriteiten brutaliteit in de VS.

Prominent zeggen: “Geloof in iets, zelfs als het betekent alles opofferen.” Dit is een boodschap die kan worden gehoord en over de hele wereld voelde. Deze lovenswaardige handeling is gekregen met complimenten uit de hele branche.

Met de controverse die zo hoog bereikte als Donald Trump, ging de president zo ver om te zeggen: “Zou je niet willen zien dat een van deze NFL-eigenaren, wanneer iemand onze vlag niet respecteert, om te zeggen: ‘Haal die zoon van een B— Veld nu, uit – hij is ontslagen! ‘”.

“Wij geloven dat Colin een van de meest inspirerende atleten van deze generatie is, die de kracht van sport heeft benut om de wereld vooruit te helpen”, aldus Nike’s vice -president van het merk voor Noord -Amerika Gino Fisanotti naar ESPN.

Deze campagne is ongelooflijk en een van de krachtigste die Nike in jaren heeft uitgevoerd.

Laat ons uw gedachten begrijpen in de reacties hieronder.

Houd het vergrendeld aan de enige verkoper voor al het allerbeste nieuws en releases van de sneakergemeenschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *