De Union La X Air Jordan 1 krijgt een geverifieerde releasedatum

Na het trollen van mensen op een vlooienmarkt in Los Angeles, hebben we nu een geverifieerde releasedatum voor de Union La X Air Jordan 1, en we zijn daarbuiten Hyped! Zwaar beïnvloed door de jaren ’80, wordt het ontwerp beïnvloed door verschillende van de OG-kleuren, met behulp van een extreem duidelijk steekpatroon om een ​​mash-up te produceren zoals we nog nooit eerder hebben gezien.

Set om uit te brengen in twee unieke tinten, de allereerste neemt de traditionele ‘zwarte teen’ aan met de ‘witte/grijze’ enkelkraag, terwijl de tweede gebruik maakt van de ‘wit/blauw’ met de iconische ‘zwart/rood’ enkel. Gevormd uit soepel leer en verweerd suede voor die extra vintage sfeer, functioneren beide ontwerpen gele stiksels naast een complementaire “un/la”; Label gevonden net onder het kenmerkende gevleugelde basketballogo.

Lancering op 24 november, zal de Union La X Air Jordan 1 samen met een hele reeks kleding afnemen, inclusief broek, t-shirts, shorts, hoodies, evenals meer! Laten we begrijpen of u in het commentaargedeelte hieronder gaat! In Associated News kan de Air Jordan 4 ‘Gucci’ volgend jaar uitbrengen!

Als je gelooft dat je wat gloednieuwe Nike Heat om het hoofd gaat, moet je de meest recente hier inspecteren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *