De Air Jordan 7 “Raptors” uit 1992 maakt volgend jaar een comeback

, ben je voorbereid op de Air Jordan 7 “Raptors” om een ​​comeback te maken? Zonder twijfel een van de meest gerenommeerde AJ7 -kleuren die ooit zijn gemaakt, maakte het zijn grote debuut alle methode in 1992, evenals het op weg om terug te keren voor zijn 30 -jarig jubileum. Dit wordt enorm.

Oorspronkelijk de “Dark Charcoal” genoemd, ontving deze legendarische Air Jordan 7 zijn handtekeningnaam niet echt tot 1995 toen de Toronto Raptors in de competities gingen. Gedened in premium volledig zwarte nubuck, accenten van rood en paars maken hun methode voor die wereldberoemde esthetiek. Een tong met een patroon ligt achter de Jumpman Insignia, evenals rond de hiel, je ontdekt een groot treklip, totaal met het nummer 23 als een knipoog naar het trui -nummer van Michael Jordan.

Int’l verzending

Bekijk meer

Int’l verzending

Bekijk meer

Terwijl deze Nike-schoen in 2021, 2009, evenals 2001, de heruitgave van 2022 terugkeerde, is het gerucht dat het de meest precieze is voor het origineel. Dus als je het OG -paar niet in ’92 hebt beschermd, dan is dit je kans!

Er is geen woord over wanneer precies de Nike Air Jordan 7 “Dark Charcoal” zal dalen, maar het zal zeker ergens volgend jaar in 2022 zijn. Laten we begrijpen wat u van dit nieuws gelooft, evenals in Associated News, The Union La X Air Jordan 2 “Gray Fog” is officieel onthuld!

Int’l verzending

Bekijk meer

Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *