De Nike React Element 55 ‘Paraba’ duikt diep in de Amazon

De Nike React Element 55 is dit jaar in een ton hoogwarmkleurige kleuren gedaald. Zonder twijfel een van de meest populaire lifestyle -silhouetten van 2019, het is de beste balans tussen kwaliteit, comfort en waarde. Nu werkt de Swoosh samen met de Amerikaanse Boliviaanse kunstenaar Charlen Eckels voor een paar dat hulde brengt aan de schoonheid en het uithoudingsvermogen van de natuur in de Boliviaanse Amazon.

Gemaakt via de Wearecultivator X Nike door u programma, werkt de ‘paraba’ op een heimelijke geheel zwarte basis om de rokerigheid van wilde branden te vertegenwoordigen die meestal in het regenwoud voorkomen, contrasterende groene, rode en blauwe accenten worden overal opgenomen, ge├»nspireerd door een regenboog gekleurde papegaai

Hieronder vindt u een volledige reactschuimunit voor comfort en demping die de afgelopen maanden golven heeft gemaakt, en om het allemaal af te ronden, siert “Paraba” branding de tong, die het ontwerp afrondt.

Zorg ervoor dat u, als u de Nike React Element 55 ‘Paraba’ in uw collectie wilt, op de hoogte zijn om zeer beperkte hoeveelheden in zeer beperkte hoeveelheden in te vallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *