De RAL7000Studio X Adidas ZX -mutant is ontwikkeld voor de Apocalypse

Tijdens het scrollen door Instagram, heb je misschien wel of niet de RAL7000Studio x Adidas ZX -mutant gezien. Een project tussen de drie strepen en het creatieve collectief, deze ultra dikke klomp ontwikkelt zich op de ZX 2K -boost en haalt inspiratie uit de ZX 710 uit 1987.

Met een constructie uit één stuk die een opvallende gelijkenis vertoont met de Yeezy Foam Runner, net in een heftier-vormfactor, beschikt de mutante ZX over een binnenste neopreen-sokvoering voor een comfortabele draagervaring. Het materiaal dat wordt gebruikt om de bovenste zelf te maken, is eigenlijk XL Extralight dat wordt gemaakt met behulp van bijproducten en restjes, op zijn beurt dat materiaalverspilling tijdens de productiefase voorkomt.

Afbeelding via ral7000Studio

Afbeelding via ral7000Studio
Dit is hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt op Jerry Lorenzo’s angst voor God California-slip-on die nog steeds beschikbaar is in beperkte hoeveelheden. Zeer weinig adidas -branding wordt in de bodem van de schoen en op de linttonglabel gelast, waardoor het apocalyptische ontwerp wordt voltooid dat is gemaakt om koppen te draaien.

Als je een fan bent van de RAL7000Studio X Adidas ZX Mutant, is dit helaas een speciaal project en zal dit geen openbare release zien, maar zeg nooit nooit, toch? Er zijn slechts veertig paren gemaakt en zijn verdeeld onder vrienden en familie van het merk. We hopen echt dat deze een bredere release krijgen, dus vingers gekruist! Laat ons weten wat je van dit prototype vindt, en terwijl je hier bent, kun je net zo goed je eerste blik werpen op het Prada X Adidas Forum Low “White”!

Afbeelding via ral7000Studio

Afbeelding via ral7000Studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *